Podcast

Webinarer

Hør på våre webinarer. Sendingene starter etter ca. 6 minutter.

Webinar

For permitterte

Webinar for permitterte og mennesker i omstilling – Hvordan få oversikt og se nye muligheter?

Webinar

Søke voksenopplæring

Kort informasjonsfilm om søkeprosessen.
Klikk her for søknadsskjema.

Webinar

Kompetansekartlegging

Sliter du med å sette ord på det du kan? Vet du ikke helt hvor du kan jobbe med det du har lyst til? Ønsker du et verktøy du kan bruke for å finne den rette jobben for deg?

Å være bevisst sin kompetanse er en forutsetning for å uforme en god og tydelig CV og søknad, og for å gjøre et godt intervju. Webinaret er åpent for alle, men passer best for deg som har en utdanning og/eller arbeidserfaring.

Webinar

Linkedin

LinkedIn blir mer og mer viktig i rekrutteringsprosesser, og gir deg en god mulighet til å profilere deg selv og din egen kompetanse. I dette webinaret går vi gjennom 8 steg til hvordan du kan lage en god og utfyllende LinkedIn-profil, og snakker om hvordan du kan bruke LinkedIn aktivt i en jobbsøkerprosess, til å bygge nettverk, delta i faglige diskusjoner og mye annet.

Webinar

CV- og søknadsskriving

Opplever du at du ikke blir kalt inn på intervju? Synes du det er vanskelig å skille deg ut som jobbsøker? Ønsker du hjelp til å se hvordan du kan spisse CV og søknad til den enkelte jobben du søker på?

En relevant CV og en søknad hvor din motivasjon og kompetanse kommer tydelig frem er viktig for å overbevise arbeidsgiver. Webinaret er åpent for alle, og passer særlig for deg som er aktiv jobbsøker.

Webinar

Jobbintervjuet

Dette webinaret tar for seg de vanligste formene for intervju, og gir deg gode tips til hva du kan forvente og hvordan du kan forberede deg best mulig.

Webinar

Informasjon om yrkesfag

Dette webinaret gir deg informasjon om yrkesfaglig opplæring.

Webinar

Praksiskandidatordningen

Med 5 år relevant praksis kan du ta fagbrev gjennom praksiskandidatordningen. Denne korte videoen forklarer deg hvordan.